[PDF] Jeg ville være enke, og jeg ville være digter | by Õ Tove Ditlevsen Olga Ravn


 • Title: Jeg ville være enke, og jeg ville være digter
 • Author: Tove Ditlevsen Olga Ravn
 • ISBN: 9788702172829
 • Page: 209
 • Format: Paperback

 • Jeg ville v re enke, og jeg ville v re digter er en samling af Tove Ditlevsens glemte tekster Hendes klummer og kommentarer, essays og brevkassesvar Hun skriver om alkoholen, de fattige og kernefamilien, om barndommen, b gerne, ber mmelsen, nostalgien og de indlagte p hospitalet Om b rnene og ensomheden, om weekend drankerne og d den.Bogen er illustreret af kunstnergruJeg ville v re enke, og jeg ville v re digter er en samling af Tove Ditlevsens glemte tekster Hendes klummer og kommentarer, essays og brevkassesvar Hun skriver om alkoholen, de fattige og kernefamilien, om barndommen, b gerne, ber mmelsen, nostalgien og de indlagte p hospitalet Om b rnene og ensomheden, om weekend drankerne og d den.Bogen er illustreret af kunstnergruppen Sort Samvittighed.
  Tove Ditlevsen Olga Ravn
  Tove Ditlevsen var en dansk forfatter, som hentede inspiration i sit eget liv som kvinde I sin digtning og som yndet brevkasseredakt r i Familie Journalen udfoldede hun en dyb psykologisk indsigt i moderne kvinders splittede liv Hendes evne til at udtrykke sammensatte f lelser i et enkelt og smukt sprog fik betydning for flere generationer af l sere.


  Commentaires:

  Lea Vilhelmsen
  Fantastiske tekster sat meningsfuldt sammen Jeg er helt solgt og m l se flere af hendes ting Fede gamle billeder og nye fortolkninger til OG s den titel Dejlig bog

  Mia Dall
  God lille samling, dejligt m de med Ditlevsen p gr nsen mellem fiktion og biografi Dog kan jeg ikke forlige mig med Sort samvittigheds illustrationer i bogen, jeg synes ikke deres billeder kl der Ditlevsen De er for forcerede og skabagtige til forskel for Ditlevsens dybde og fintf lelse Jeg synes de lukker teksterne og giver et endimensionelt billede af betydningen rgerligt og p mange m der un dvendigt Men en helt igennem dejlig l seoplevelse

  Tóra
  Tove Ditlevsen er uden tvivl en kvinde fyldt med inspiration til verden Ja, kvinden pr vede at beg selvmord et par gange og det var ogs hendes egen handling, der tog livet af hende men hun var en kunstner fyldt med k rlighed for livets elementer her is r litteraturen Man har indtryk af, sagde min lille intelligente g st, at det altid sneede eller regnede i Deres barndom Men det kan jo ikke v re rigtigt Nej, indr mmede jeg, men kunne ikke forklare barnet, at det kan regne s s rgmodigt og blidt i [...]

  Anna-Sofie
  Jeg er helt med p Tove feberen hun er kommet ind i mit liv igen p det helt rigtige tidspunkt I denne bog er det f rst og fremmest hendes humor og skarpe selv iagttagelsesevne, der imponerer Hun putter sig ikke med sig selv, men deler ud alligevel er hun aldrig privat p den pinlige reality m de, men personligt vedkommende hele vejen igennem.Hendes klummer er en forn jelse at l se, og hendes brevkasse svar menneskek rlige og kloge.

  Signe Liv
  S smuk og s rlig.

  Eirin Gundersen
  I jeblikket synes jeg ikke, man har kendt et menneske, hvis man ikke har kendt det som barn Dette har v rt mitt f rste m te med Tove Ditlevsen, men det er s mye fint i denne boka, s mange setninger som har festa seg, gjort inntrykk, s n tror jeg at jeg m sjekke ut mer av henne

  Julie Rasmine Larsen
  Jeg l ste bogen i t hug her til aften Kunne slet ikke stoppe mig selv Hvilken livsindsigt, hvilken kvinde, hvilken formidler, hvilket menneske Jeg er ikke mindre ramt at Tove feber, og jeg beundrer Olga Ravns sammens tning af teksterne og Sort Samvittigheds illustrationer Alle burde l se den 1000 stjerner til Tove

  • [PDF] Jeg ville være enke, og jeg ville være digter | by Õ Tove Ditlevsen Olga Ravn
   209 Tove Ditlevsen Olga Ravn