[PDF] Vilhelms værelse | by ↠ Tove Ditlevsen


 • Title: Vilhelms værelse
 • Author: Tove Ditlevsen
 • ISBN: 9788701210829
 • Page: 186
 • Format: None

 • Selvbiografisk roman om forfatterinden Lise Mundus gteskab og skilsmisse
  Tove Ditlevsen
  Tove Ditlevsen var en dansk forfatter, som hentede inspiration i sit eget liv som kvinde I sin digtning og som yndet brevkasseredakt r i Familie Journalen udfoldede hun en dyb psykologisk indsigt i moderne kvinders splittede liv Hendes evne til at udtrykke sammensatte f lelser i et enkelt og smukt sprog fik betydning for flere generationer af l sere.


  Commentaires:

  Anne Lydolf
  As always Tove Ditlevsen writes beautifully Dark and filled with struggle

  Julie Rasmine Larsen
  Udfordrende fort llekonstruktion og forvirrede f lelser Ditlevsens roman om forfatteren Lise Mundus tragiske sk bne og dekonstruktive gteskab kr ver sin l sers fulde opm rksomhed V relset eksisterer ikke mere Dag for dag s jeg gennem de snavsede vinduer del ggelsen skride frem, n r jeg gik forbi uden rinde Jeg stod stille p Boulevarden og stirrede p de hvide del ggere, der altid lod som om de ikke bem rkede mig Alligevel var der mellem dem og mig en s lsom og rasende forst else som i to menneske [...]

  Mary
  Har gitt opp lese denne boken Det ble noks komplisert synes jeg og jeg hadde ikke lyst bruke mye tid p den.

  Brian Lund
  Overv ldende Den bedste dansksprogede bog jeg har l st.

  • [PDF] Vilhelms værelse | by ↠ Tove Ditlevsen
   186 Tove Ditlevsen