Unlimited [Children's Book] ì De appels bloeien - by Olaf J. de Landell ò


 • Title: De appels bloeien
 • Author: Olaf J. de Landell
 • ISBN: null
 • Page: 201
 • Format: None

 • None
  Olaf J. de Landell
  on nlpedia wiki Olaf_J.


  Commentaires:

  Elise
  Olaf J. de Landell is één van de verborgen schatten der Nederlandse literatuur. Ademloos heb ik geluisterd naar één van zijn kerstverhalen, voorgelezen door een goeie vriend van mij, op een donkere winternacht in 2010. Toen al verbaasde ik me er over dat ik deze naam niet kende. Wat mij betreft hoort hij namelijk bij de Groten, en zijn stijl doet me denken aan Godfried Bomans. Wat ik zo geweldig aan zijn boeken vind is de humor, de warmte en de liefde. Iets wat ik vaak mis bij andere Nederla [...]

  • Unlimited [Children's Book] ì De appels bloeien - by Olaf J. de Landell ò
   201 Olaf J. de Landell
  • thumbnail Title: Unlimited [Children's Book] ì De appels bloeien - by Olaf J. de Landell ò
   Posted by:Olaf J. de Landell
   Published :2019-02-17T11:47:53+00:00